Как да надхитрим казиното

полезни съвети за играчите на рулетка

 

Система  35 : 1

 

            Сред играчите ще се намерят мнозина, които залагат направо на числа. Ами, не е чудно, след като печалбата се изплаща в съотношение 35 към едно. Това е най-високата възвращаемост, който рулетката предлага, така че нищо чудно, че около залагането на числа са възникнали толкова системи. Един от най-добрите е именно "Система 35 към едно".

 

Как работи системата "35 към едно"?

               Опитните играчи отдавна знаят, че числата имат склонността да се падат няколко пъти подред. Този феномен се нарича "закон на неравномерното разпределение". За начинаещите това може да звучи странно, но трябва да се отбележи, че в продължение на 37 завъртания винаги остават числа, които не се падат - това означава, че някои числа се падат повече пъти. Опитът на играчите потвърждава, че по време на тези 37 завъртания, приблизително една трета от числата на рулетката се повтарят. Някои от тях падат дори 2, 3, 4 пъти - и обратно, някои от тях не падат изобщо.

 

Начин на игра:

Вземете нещо за писане, седнете край рулетката и си записвайте числата, които падат.

Играта започва в момента, в който поне 2 числа се паднат по два пъти.

Ще залагате на числата, които са паднали поне два пъти.

Ако други числа започнат да се падат повторно, залагате и на тях.

Максималният брой числа, на които залагате обаче, не трябва да бъде по-голям от шест.

Залагате на числата по1 жетон, докато не спечелят.

След като спечелите, печалбата е 35 жетона + оригиналният 1, който сте ​​заложили.

Спечеленият капитал веднага може да започне да работи за вас.

Разделяте спечелените 36 жетона между числата, на които залагате.

Така че, ако залагате на 2 числа, слагате на всяко от тях по 18 жетона (36/2).

Ако залагате на 3 числа, залогът ще бъде 12 жетона (36/3).

На 4 числа слагате на всяко от тях по 9 жетона, на 5 числа по 7 жетона, на 6 пък по 6 жетона.

Ако спечелите ще ви бъдат изплатени между 210 до 630 жетона!

 

Брой заложени числа Брой жетони Изплащане Печалба Загуба
2 18 630 -18 612
3 12 420 -24 396
4 9 315 -27 288
5 7 245 -28 217
6 6 210 -30 180

 

Лимити за печалба и загуба:

Максималният залог на едно завъртане би трябвало да бъде максимално четири пъти печалбата от най-малката възможна инвестиция. Ако минималната инвестиция е 1 жетон, най-малката печалба е 35 жетона, тоест вашият максимален залог ще бъде 140 жетона. Минималната планирана печалба е равна на 1,5 пъти капитала, който рискувате. Така че, ако залагате 140 жетона, планираната печалба би трябвало да се равнява на 210 жетона.

 

               Опитните играчи вече знаят, че печалбата обикновено се случва в момента, когато сте използвали около половината от капитала, определен като максимален залог. Тоест, ако разполагате с 70 жетона и печалбата ​​е 210 жетона, това е сигнал да приключите играта. Вашето салдо е 280 жетона. Извадете 140, които ​​залагате и се оказва че сте в плюс 140 жетона. Удвоили сте залога си. Разбира се, може да се случи (и се случва), числото да не падне два пъти поред. В този случай се върнете към залозите от по един жетон. Тази система може за мнозина да изглежда твърде рискована. Моля, седнете някога край рулетката, ей-така, без да залагате. И наблюдавайте кои числата се падат. Вероятно ще бъдете изненадани колко от тях се повтарят. Със система 35 можете да постигнете значителна печалба с разумен риск.

 

Вариант за играчите, които не искат да рискуват:

Има различни хора. Всеки играч има различен праг на риска, който е готов да поеме. Не е нужно играта да ви натоварва психически. Ако не искате да рискувате прекалено много, можете да приключите играта веднага след първата голяма печалба. Тоест, повече не делите и не залагате печалбата. Просто си я вземате и си заминавате. Може би е жалко, че не сте използвали всички възможности, които системата предлага, но това зависи от вас.


                   Можете да изпробвате и без да залагате наистина

                   в някое от следните заслужаващи доверие казина:

         

Обратно на началната страница със системи